1. Kuchyně na míru
  2. Obývací pokoje
  3. Ložnice
  4. Dětské pokoje
  5. Vestavěné skříně
Sektorový nábytek




Facebook



Akční nabídka

Zobrazte si akční nabídku našeho nábytku v PDF. Více zde..

Cookies

Správce webu


Provozovatel webu, Petr Kubina, U Stadionu 709, Chrudim 53703, IČ: 02237083, info@sektorovy-nabytek.cz, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies. Jedná se o krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí. Na našem webu využíváme pouze technicky nutné cookies, které jsou bezpodmínečně nutné pro jeho správnou funkčnost.

Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete cookies ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Vznese-li subjekt námitku proti zpracování běhových cookies, nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

Typ Název Účel
Technicky nutná PHPSESSID Běh aplikace

Vaše práva


Za podmínek stanovených v GDPR máte

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,

  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR,

  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR,

  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a

  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.

Máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

© 2022 Kuchyňské studio | Bytový nábytek - V Tejnecku 175, 537 01 Chrudim | tel.: +420 608 270 020 | e-mail | IČO: 02237083 | DIČ: CZ7956160828 | Cookies | Ochrana osobních údajů


Infrapanely |  nabídka rašlového úpletu na plot |  Hrubá stavba  |  Rustikální nábytek  |  Vysokozvižné vozíky  |  Střechy Chrudim, Pardubice  |  Solární kolektory Suntime  |  Luxusní plynové krby |  Jezírka do zahrady |  Nábytek z Holandska |  Infratopení |  Tip kam na výlet s dětmi

Made by AZC